Tannpleie

Den viktigste forebyggende behandling av tennene dine er tannpleie. Vi utfører profesjonell rens av dine tenner med spesialutstyr og egnet tannkrem for nettopp denne oppgaven. Dette tar bort misfarging og vanskelig barteriebelegg på tennene. Hos oss blir du informert om årsaken til de forskjellige sykdommer en har i tannsettet, og på hvilke måter du unngår disse. Vi viser deg hvordan du best kan holde dine tenner rene med tannpuss og tråd. 

Hvem gjør tannpleien?

Som oftest gjøres dette av en sertifisert tannpleier. Hos Stovner Tannlegesenter ønsker også tannlegene å fokusere på tannpleie og forebyggende behandling. Det daglige vedlikeholdet du selv gjør hver dag med børste, krem og tråd, er den viktigste tannpleien. Visste du at det i munnen finnes over 500 typer bakterier? Hvis du ikke er nøye med rengjøring av tenner på daglig basis, er det for mange fort gjort å få hull, som igjen kan føre til tannkjøttbetennelse. 

Er det lenge siden sist?

Som med alt annet vedlikehold er regelmessige undersøkelser å anbefale for din tannhelse. Er det lenge siden sist oppfordrer vi deg til å bestille time så raskt du kan.